Cerere oferta: 0 produse
 
HomeDespre noiNoutatiOferte specialeContact
Producator de aparatura si mobilier medical
Romana    English
Canapele examinare
Mese ginecologice
Mese pentru masaj
Mese consult sugari
Scaune ORL
Scaune recoltat sange
Paturi spital,adulti
Paturi spital,copii
Targi mobile
Suporti perfuzii
Noptiere pat spital
Masute instrumente/aparate
Rackuri/trolii aparate
Dulapuri instrumente/medicamente
Negatoscoape
Lampi cu suport
Paravane
Scaune pentru medici
Scarite
Carucioare alimente
Carucioare colectare rufe murdare
Colectoare pansamente
Mese operatii veterinare
Banchete sala asteptare
Mobilier medical pentru spitale
Accesorii / Piese schimb
paletar culori piele ecologica

Despre noi

 

      Compania MEDGRUP , executa mobilier medical si aparatura medicala , calitatea produselor oferite fiind certificata de certificatatul SGS privind lucurul in sistem supravegheat de mentinere al calitatii ISO 9001:2001 dar si de Certificatul de Producator emis de Ministerul Sanatatii .

      Produsele noastre pot fii grupate in zone de aplicabilite ; mobilier medical ( canapele examinare , mese ginecologice , paturi spital pentru adulti , paturi spital pentru copii , paturi spital pentru nou nascuti ( tip incubator ) , scaune pentru recoltat sange , mese inox pentru operatii , mese inox pentru instrumentar ) , mobilier veterinar ( mese veterinare pentru opertatii , mese inox pentru cosult veterinar ) , mobilier pentru sali asteptare ( receptii , banchete pentru sali de asteptare , masute ) .

      Departamentul nostru de designeri creaza produse personalizate pentru diverse tipuri de examinari sau interventii ; calitatea exceleta a produselor noastre dar gradul mare de aplicablitate oferit , fac ca pacientul sa aiba un confort deosebit .

MEDGRUP

Societatea comerciala MEDGRUP S.R.L, infiintata in anul 2002, lider pe piata interna in domeniu fabricatiei mobilierului medical, prezinta in acest site o gama moderna de dispozitive medicale destinate clinicilor, centrelor medicale si spitalelor, produse bazate pe o tehnologie de fabricatie la nivel mondial, cu solutii tehnice originale, ingenioase si avnd un design elegant, capabile sa creeze un ambient deosebit pentru desfasurarea actului medical.

Calitatea materialelor utilizate precum si calitatea executiei - fabricatia se desfasoara in sistemul de management al calitatii certificat ISO 9001:2000 - conduc la realizarea unor produse cu o tinuta deosebita, avand fiabilitate si caracteristici tehnice de utilizare superioare, precum si o durata de viata remarcabila.

Prin solutiile tehnice adoptate, ca si prin controlul de calitate activ si permanent efectuat de catre specialistii nostrii, mobilierul medical produs de MEDGRUP depaseste de multe ori, in ceea ce priveste caracteristicile si robustetea, mobilierul din import.

Productia noastra are marele avantaj al flexibilitatii, se pot crea configuratii specifice, culori diverse pentru tapiterii si blaturi, precum si al modularitatii, se poate integra mobilierul creat in structuri deja existente.

Suportul  tehnic permanent oferit prin  inginerii si tehnicienii de specialitate ai firmei ofera solutii  la problemele legate de dotarea sau completarea cabinetului Dumneavoastra cu mobilier medical de foarte buna calitate, cu aspect placut, modern si nu in ultimul rand, cu un raport calitate/pret la nivel foarte bun.

Va stam la dispozitie si va asteptam cu placere la sediul nostru sau pe web-site-ul firmei noastre pentru consultanta, configurare si evaluarea necesitatilor Dvs. privind mobilierul medical.